Det er mange hensyn å ta ved valg av vinduer. For de aller fleste virker det som en tett jungel og vanskelig å skille forskjellene fra hverandre. Vi har vinduer i toppsving, sidesving, sidehengslet, fastkarm og 2-veis innadslående.

 

Sprosser

Utvalget innen sprosser er bredt og valget av type sprosse og ramme kan forandre utseende på huset ditt totalt. Du kan enkelt sette ditt eget særpreg på huset. Sprosser leveres som standard i hvit PVC til hvite vinduer og dører, sprosser i PVC kan ikke males.

Duplex sprosser leveres i hvitmalt tre.

 

HVA ER U-VERDI?

U-verdien angir varmetapet, eller hvor mye energi som går gjennom den del av bygget, målt pr. m². Lavere u-verdi betyr mindre varmetap og bedre isolering.
Stol på oss - vi innfrir kravene Det er den gjennomsnittlige u-verdien i boligen som gjelder. Dvs at enkelte produkter kan ha høyere u-verdi, mens andre produkter da må ha lavere u-verdi enn 1,2. Dette kalles omfordeling. Produkter med flere inndelinger, eller små vinduer har høyere u-verdi. Mulige løsninger for å klare kravet kan være å redusere antall små vinduer, gjennomgående sprosser og om mulig, heller velge fastkarm fremfor åpningsvinduer.

Vi leverer vinduer i de fleste varianter og med u-verdi innenfor de ønsker eller behov du har. Spør oss, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å skreddersy den riktige løsningen for deg!

 

NULL UTVENDIG VEDLIKEHOLD MED PVC.

Dette er løsningen for deg som ikke er glad i å male og som vil ha minst mulig vedlikehold. PVC vinduer passer like godt til nybygg som til rehabiliterte boliger. 2-veis innadslående vindu leveres også i pvc.

 

 

 

KONTROLL AV VAREN/REKLAMASJON

Kjøper plikter å kontrollere varene nøye ved mottakelsen, herunder at antall,

størrelse, evt farge og type stemmer med bestillingen.

Kjøper plikter likeledes å kontrollere synlige skader. Avviksmelding skal straks gis skriftlig til selger.

Dersom slik avviksmelding ikke er gitt, mister kjøper rett til å reklamere på

manglende enheter eller transportskader.

 

Ved bestilling av PVC produkter:

 

På alle bestillinger skal kunde motta ordrebekreftelse med tegning.

Kunden er selv pliktig til å se over at ordre og tegning stemmer med bestillingen.

VIKTIG:

All montering av PVC produkter skal gjøres av faglært montør/snekker som skal ha sertifikat av montering av PVC produkter.

All reklamasjon som mottas til oss som ikke er gjort av sertifisert montør bortfaller.

 

Emils Hyttebygg AS

1/7-18

Glasstyper

Idag får du glass i uendelig mange typer og varianter. I tillegg til å beskytte mot vær og vind, vil også det moderne glass med gass og metallbelegg isolere maksimalt og gi deg bedre kontroll på ditt energiforbruk. Glasset skal også skape et godt inneklima. Skal du ha sol- og varmeregulerende, støydempende, sikkerhetsglass, selvrensende, energibesparende glass eller ornamentsglass? Det er mange hensyn å ta, og mye å velge mellom. Kontakt oss så gir vi deg tips og råd.
Vær oppmerksom på at alt av bygningsglass har en eller annen form for fargetone, avhengig av glassets funksjon.

 

lagt til handlevogn