Tradisjon

Tradisjondørene har sporfrest dekor. Døren er bygget opp av en ramme i utvalgt furu og isolert med 54 mm polystyren. På begge sider er det limt 0,5 mm aluminium og HDF. Dørene monteres med FG_godkjent låskasse og justerbare hengsler. Alle modeller leveres med kvistfrie malte karmer, sikkerhetssluttstykke, sylinder 2545 og dørvrider DV26649. U-verdi tett ytterdør 0,77 og med glass ned mot 1,0.

Funkis

Funkisdøren er bygget opp av en ramme i utvalgt furu, og isolert med 54 mm polystyren. På begge sider er det limt 0,5 mm aluminium og HDF. Dørene monteres med FG-godkjent låskasse og justerbare hengsler. Alle modellene leveres med kvistfrie malte karmer, sikkerhetssluttstykke, C Sec sylinder 2596 og dørvrider DV26649. U-verdi tett ytterdør på 0,77 og med glass ned mot 1,0. Funkisdørene leveres med skjulte hengsler og det er ingen utvendig belistning. Dørene har stilrene glasskassetter.

Eksklusiv

Eksklusivdøren er bygget opp på samme måte som Tradisjon. De har i tillegg utenpåliggende dekor og bred belistning. Alle modellene leveres med kvistfrie malte karmer, sikkerhetssluttstykke, C Sec sylinder 2596 og dørvrider DV26649. U-verdi tett dør på 0,77, og med glass ned mot 1,0.

Pardør

Pardørene er bygget opp på samme måte som Tradisjon og Eksklusiv. De fleste av våre enkeltdører kan bestilles som enten 1,5-fløyet eller pardør. Alle modellene leveres med kvistfrie malte karmer, sikkerhetssluttstykke, C Sec sylinder 2596 og dørvrider DV26649. U-verdi tett ytterdør 0,77, og med glass ned mot 1,0.

Royal

Royal er en moderne dør med design som før i tiden. Ekte panel, forsenkede fyllinger samt ramtre med kontraprofil. Den tradisjonelle designen bygges på en værbestandig stamme av fuktresistent og uorganisk materiale. Dette gir lang levetid, og er velegnet for det norske klimaet.

Dørene med tredekor består av massive trekomponenter. I motsetning til finerte alternativer gir dette ett holdbart, naturlig og ekslusivt preg. Velges ett varmebehandlet alternativ, vil man som en ekstra effekt eliminere spenningene i dekoren, samt redusere treets evne til å ta opp fuktighet.

De kulørte dørene leveres med sporfrest bakside, mens eik og ask leveres med slett bakside.

Dørbladet er 65 mm tykt og har en av markedets høyest isolasjonsevne. Karmene er kvistfrie, limt med en tykkelse på hele 55 mm.

Dørene kan, med sin lave U-verdi, benyttes til passivhus/lavenergihus.

Garanti:

15 års garanti på formstabilitet

10 års garanti mot råteskader i tredetaljer

10 års garanti mot kondens i isolerglass

5 års garanti på maling

10 års garanti på funksjon og beslag. (Gjelder ikke Assa og Dorma hvor det gis 2 år)

Royalserien leveres med fargegaranti på mørke kulører.

Royal er CE merket med en u-verdi fra 0,7/(m2K)

Trendy

Trendy er dører som er utført i meget god kvalitet som passer perfekt til nye moderne hus.

Modellene Vøra, Tangen og Langeby produseres med 4-lags glass. Dørene er av høy kvalitet og er bygd opp med ekstremplate for å gjøre dørene ekstra solide og holdbare. Glasset kan fås med sort eller sølvfarget utenpåliggende glasslist, som gir et høyglanset og vakkert utrykk.

Klassisk

Harmonie klassiske modeller bygger på trender som har vedvart i generasjoner og stiltyper som aldri går av moten. En dør tilpasset ditt hus er en god investering. Alle modeller kan bestilles med sidefelt i samme design som døren og som 2-fløyet utgave. Dørene kan bestilles som tett utgave om det er ønskelig.

Enkle modeller

Ønsker du en rimeligere dør har vi 3 utvalgte modeller. Vera, Anne og Gausdal. Dørene har normal std tykkelse på dørbladet, 63 mm. Dørene har en noe enklere låseenhet enn våre andre modeller. Disse modellene leveres med TrioVing D1245 sylinder medio 2015. Dørene kan ikke bestilles som Polar Ekstrem dør.

2-fløyet dør

Samtlige ytterdører kan bestilles i 2-fløyet utgave. Det gir en stor og god døråpning til hjemmet. Med 2-fløyet inngangsparti får huset et mer herskapelig uttrykk. Er gangen stor og du har mulighet til det, er 2-fløyet løsning et bra alternativ.

Pris på 2-fløyet dør er enkeltdør x 2,5

2-fløyet dør har bredde på 160 og 180 cm.

lagt til handlevogn